Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 15. november 2021

KKK: kui kaua kestab katseaeg, kui selle viimast päeva pole töölepingus märgitud?

Personali Praktiku lugeja küsimusele katseaja kohta vastab Tööinspektsiooni peadirekori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.
Meeli Miidla-Vanatalu
Foto: Annela Samuel

Kui katseaja viimast päeva ei ole töölepingus kuupäevaliselt märgitud, kas siis kestab katseaeg täpselt neli kuud või neli kuud ja üks päev, sest tähtaja lugemine algab ju tööle asumisele järgnevast päevast?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456