Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 26. november 2021

Vanemapuhkuse korraldus muutub – millega puhkuste ajakava koostades arvestada?

Koostame 2022. aasta puhkuste ajakava. Seni on meil peale põhipuhkuse alati olnud kirjas ka vanemapuhkused ja õppepuhkused. Järgmisel aastal aga muutub vanemapuhkuste korralduses palju. Millega peaksime arvestama ja kust täpsemat infot leida?
Foto: Pexels

Personali Praktiku lugeja küsimusele vastab Tööinspektsioon peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456