Autor: Kai Saard • 29. november 2021

Baltic Agro personalijuht: meie põhjalik värbamisprotsess on taganud piisava hulga sobivaid kandidaate

„Värbamise juures ei ole meile oluline ainult tulemuse saavutamine, vaid ka teekond, et tulemuseni jõuda,ˮ ütleb Baltic Agro personalijuht Katrin Tur. Protsess ise on läbipaistev ja samas nii põhjalik, et sobivate kandidaatide arv on garanteeritud. Baltic Agro pälvis tänavu peresõbraliku tööandja märgise hõbetaseme ja sestap jagas Tur ka ettevõtte sisseelamisprotsessi ja väärtuspakkumise nüansse ning seda, mis eesmärgid programmis püstitati.
Baltic Agro personalijuht Katrin Tur
Foto: Urmas Aaro

Baltic Agro on tegutsenud 1997. aasta oktoobrist ja ettevõttes töötab praegu 73 inimest. Viimase kolme aasta jooksul on ettevõte värvanud 21 inimest. Katrin Tur kommenteeris, et see on seitse uut inimest aastas, mis ei ole just väga palju.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456