Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 1. detsember 2021

Personaliotsingufirmade TOP: viimane aasta on olnud väljakutseid täis ja tööd on palju

Personaliotsinguga tegelevate ettevõtete jaoks on viimased aastad olnud aktiivsed, täis kasvamist ja tööd, sest ettevõtted laiendavad tegevust ja nende vajadus tööjõu järele on suur.
Vasakult Pedersen ja Partners Eesti juht Kairi Raudmets, Estemploy OÜ juhatuse liige Priit Koik ja HR Agency tegevjuht Jaanika Tammekänd

HR Agency OÜ on üks väheseid eestimaiseid personaliagentuure, mis keskendub ainult kodumaise renditööjõu teenuse pakkumisele. Ettevõtte tegevjuht Jaanika Tammekänd ütleb, et organisatsiooni jaoks on väga oluline olla personaalne ja hooliv teenusepakkuja oma koostööpartneritele. „Valdkonnad, kus oleme oma kohalolekut kindlasti kehtestanud, on tootmine ja laondus, kuid kogemust omame ikka paljude erinevate ametikohtadega – alates abitöölistest ja lõpetades kontoritöötajatega,” tutvustab Tammekänd.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456