Autor: Personaliuudised.ee • 16. detsember 2021

5 müüti tootmisettevõttes töötamise kohta, mis on visad kaduma

Tootmisettevõtetes otsitakse pidevalt tööjõudu, kuid paraku ei ole töö tehases või vabrikus paljude tööotsijate esimene valik. Tööjõurendi ja värbamisettevõtte Finesta tööjõurendi osakonna juht Kerli Kadak kinnitab, et tootmistööga kaasnevad mitmed iganenud uskumused, mida võib tänapäeval juba müütide alla liigitada.
Foto: Pixabay

Töö sobib ainult tugevatele meestele

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456