Autor: Kai Saard • 3. jaanuar 2022

Schenkeri Baltikumi personalijuht: liiga palju on neid, kel puudub motivatsioon tööd teha ja areneda

Schenkeri Baltikumi personalijuht Piia Kadastik tõdes Personaliuudistele antud intervjuus, et tööjõukriisist suurem probleem on hoopis vastutustunde ja suhtumisega. „Liiga palju on neid tööle kandideerijaid, kellel tegelikult puudub motivatsioon õppida, areneda ja tööd teha.ˮ Lisaks värbamisraskustele tuli juttu ka töötajate motiveerimisest ja peresõbraliku tööandja märgisest.
Schenkeri ladu
Foto: Raul Mee

DB Schenker tegutseb Eestis 1991. aastast ja annab tööd 165 inimesele. Kadastik tunnistab värbamisplaanidest rääkides, et värbamise peale on viimasel ajal tõesti tulnud panna rohkem aega ja energiat kui varem ja seda just teatud ametikohtade puhul.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456