Autor: Helle-Mai Lambing, Personaliuudiste toimetaja • 11. jaanuar 2022

Maria Kütt: iseenda alluvuses ma töötada ei tahaks

Mõjukaim personalijuht 2020, PARE juhatuse esimees ja välisministeeriumi personaliosakonna direktor Maria Kütt tunnistas Äripäeva Raadio saates „Juhi jutud“ muiates, et on juhina kärsitu ning iseenda alluvuses ta töötada ei tahaks.
Maria Kütt

Maria Kütt on enne välisministeeriumi töötanud personalijuhina näiteks Hansapangas, Pauligis, Elionis ja Coca-Colas. Pärast pikka ja kirevat töökogemust erasektoris suundus ta tööle välisministeeriumisse. Maria ütleb, et on tööelus otsinud erinevaid kogemusi ja ka töö avalikus sektoris on tema jaoks uus põnev kogemus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456