Autor: Personaliuudised.ee • 3. veebruar 2022

Hesburger: juba kolmandik meie töötajatest on tudengid

Hesburger värbab aina enam tööle noori, kes soovivad õppimise kõrvalt lisaraha teenida ja hindavad paindlikku töögraafikut. Eestis on ettevõtte kõikidest töötajatest tudengeid 31% ja see arv on kasvab. Lätis on see osakaal 22% ja Leedus koguni 37%.
Laagri Hesburgeri töötaja Maiki.
Foto: Aive Hiiepuu, Hesburger

Hesburgeri arendusjuhi Ieva Salmela sõnul on tendents tervitatav ja nad on juba aastaid kohandanud töökohti tudengitele sobivaks. “Näeme, et noored on väga aktiivsed ja õppimishimulised, tuleme neile alati vastu töögraafikute koostamisel, et võimaldada ühildada töö õppimisega – noored on meile väga oodatud,” kinnitas Ieva Salmela.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456