Autor: Personaliuudised.ee • 18. veebruar 2022

Tööandjad on teinud 30 700 töötajale täiendava ravikindlustuse

Eesti Kindlustusseltside Liidu andmetel kasvas tööandja ravikindlustus mullu kolm korda. Täiendava ravikindlustuse on teinud 900 tööandjat, kes on kindlustanud kokku 30 700 töötajat.
Tööanda tehtud ravikindlustust on tihti kasutatud hambaravi puhul.
Foto: Eiko Kink

Aasta varem oli kindlustatud 10 900 töötajat. Seega on nüüd ligi 5 protsendil kõigist töötajatest ravikindlustus, mis hõlmab kiiret juurdepääsu eriarstiabile ja hambaravile, aga ka näiteks terviseuuringuid ja psühholoogi vastuvõttu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456