Autor: Mihkel Kangur • 8. märts 2022

Keskpärasest kõnelejast mõjusaks esinejaks

„Ma julgen esineda küll, kuid mind ei võeta tõsiselt.“ Kui ma kirjeldan järgmist esinejatüüpi, kas leiad endas sarnaseid jooni?
Avaliku esinemise koolitaja Mihkel Kangur.

Tal jutt jookseb ja sõnadest puudust ei tule. Avalikud sõnavõtud ei tekita temas vastumeelsust. Kollektiivis antakse just talle esinemist vajavad ülesanded. Ta saab hakkama ja teda pole ebamugav vaadata.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456