Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 7. aprill 2022

KKK: taustakontroll välistööjõu vahendajale

Kui ettevõte tahab teha taustakontrolli välismaist tööjõudu vahendavale või rentivale ettevõttele enne koostöölepingu või teenuslepingu sõlmimist või ka selle kehtivuse ajal, siis mis võimalused selleks on?
Meeli Miidla-Vanatalu, tööinspektsiooni direktori asetäitja
Foto: Annela Samuel

Tööinspektsioonil on kolmes keeles infoleht välismaise töötaja kohta, mis on suunatud nii ettevõtetele kui ka töötajatele: https://www.ti.ee/et/valismaine-tootaja/valismaalt-eestisse-toole. Kuid iga ettevõte saab oma lepingupartneri kohta Tööinspektsioonilt taustainfot küsida teabenõude korras, st

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456