Autor: Personaliuudised.ee • 25. mai 2022

Kuuenda Kaugtöömärgise konkursi fookuses on töötaja toetamine muutuvates oludes

Targa Töö Ühing kutsub nii avaliku, era- kui ka kolmanda sektori organisatsioone kandideerima Kaugtöö Tegija märgise konkursil.

Alates 19. maist ootab Targa Töö Ühing organisatsioone kandideerima Kaugtöö Tegija märgisele. Juba kuuendat aastat toimuva konkursi koostööparnerid on tänavu tarkvaraettevõte Helmes, nõustamisettevõte Miltton New Nordics ja personalijuhte ning töötajaid toetav kogukond PARE. Fookusteema on sel aastal töökeskkonna jätkusuutlikkus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456