Autorid: Laura Saks, Linda Eensaar • 6. juuni 2022

Eesti ettevõtjad tagumiktunde lugeda ei taha

Elon Musk on paras ekstremist ja tema sõnavõtte, mis vahel pruugib olla ju vaid kakajunni emotikoni kujul, tulekski võtta reservatsiooniga.
Foto: ANDREW KELLY
Töö juures 40 tundi nädalas või vallandamine – sellise ultimaatumi käis välja Elon Musk Tesla töötajatele, et kaugtöö lõpetada. Eesti ettevõtjad ja juhid nii radikaalset kodukontori kaotamist ei poolda, kuid on koroonakogemusega kaugtöö negatiivseid külgi näinud küll.

Koosolekuruumide jagamise platvormi WIP (Workinpeace.io) asutaja ja meeskondadele üritusi korraldav Hardi Kinnas ütles, et printis Elon Muski kirja lausa välja. Niivõrd palju kõneainet on see Muski nõudmine tekitanud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456