Autor: Jaan Martin Raik • 4. juuni 2022

Tesla koondab töötajaid ja peatab värbamise

Tesla plaanib koondada globaalselt ligi 10% oma töötajatest ning paneb uute palkamise pausile.
Kokku võib Elon Muski kirja põhjal töö kaotada kuni 10 000 inimest.
Foto: Reuters/Scanpix

Nädala teises pooles teatas Tesla asutaja, et inimesed peaksid tagasi kontorisse tulema või töölt lahkuma. „Kõik Tesla töötajad peavad viibima vähemalt 40 tundi nädalas kontoris,“ kirjutas Elon Musk teisipäeval Tesla töötajatele saadetud kirjas. „Kui te ei anna end näole, siis me eeldame, et olete töölt lahkunud.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456