Autor: Urve Vilk • 3. juuni 2022

Suur persoonilugu | Kaido Pajumaa: ennast peab oskama kõrvalt näha

Kui koolitaja Kaido Pajumaa 15 aastat tagasi eluga tupikus olles mentorilt kuulis, et peab oma sisemaailma korrastama, ei saanud ta aru, mida sellega mõeldi.
Foto: Meeli Küttim

„Ma ei olnud kunagi niimoodi mõelnud. Keegi polnud mind õpetanud ennast kõrvalt jälgima,“ tunnistab Kaido ja meenutab oma haridusteed kirjeldades, et tegi kaheksandas klassis pärast isaga rääkimist otsuse, et hakkab hästi õppima. Tal oli plaan minna kommertsgümnaasiumisse ja hiljem õppida majandust, et saada eluks hea vundament. Toona olid populaarsed erakoolid, nii et Tartus elades langes kaalukauss Fontese/Audentese (toonane rakenduslik kõrgkool Tartus) kasuks. „Pakutav praktiline, ettevõtlusele orienteeritud kõrgharidus tundus põnev. Sain isaga kaubale, et lähen rahvusvahelist finantsjuhtimist õppima,“ on ta tänulik, et isa oli valmis õpinguid rahastama.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456