Autor: Personaliuudised.ee • 8. juuni 2022

Riigitöötaja iseteenindusportaali isikuandmete mooduli arendustööd on jõudnud lõpule

Riigitöötaja iseteenindusportaali (RTIP) isikuandmete mooduli viimase etapi arendustööde käigus on valminud töötasude muutmise funktsionaalsus, mis koos juba varem lansseeritud lisatasude määramise, kõrvaltegevustest teavitamise, töökoormuse muutmise ja erinevate töötajaga seotud dokumentide vormistamise võimalustega võimaldab digitaalselt ära katta kogu töötaja personalivaldkonna asjaajamise elukaare organisatsioonis, seda töösuhte alustamisest kuni töösuhte lõppemiseni.
Päästeameti töötajad on uue portaaliga väga rahul,
Foto: Raul_Mee

Riigi Tugiteenuste Keskuse (RTK) personaliteenuste osakonna juhataja Janika Terve sõnul on riigitöötaja iseteenindusportaal kaasaegses digiriigis igati sobilik töövahend, kuna toimub automaatne infovahetus portaali ning personali-ja palgaarvestuse tarkvara SAP vahel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456