Autor: Helen Roots • 7. juuli 2022

TOP 10: Personaliuudiste lugejate lemmiklood juunis

Personaliuudised.ee lugejate tähelepanu pälvisid juunis peamiselt juhtimise teemalised lood, ent esikümnesse sattusid ka ülevaated palgaraportist ja personalijuhtide inspiratsioonifestivalilt ning näpuotsaga tööõiguse teemasid. Heida pilk peale ja veendu, et sul midagi olulist kahe silma vahele ei jäänud!
Foto: Evi Schults

1. Personalitöötajate palgaraportist selgus üllatav fakt

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456