Autor: Evelin Andrespok • 10. juuni 2022

Kogemuslugu: Ampler Bikes kujundas personalitöö kestlikuks

Jätkusuutlikkusel on Ampleri jaoks kolm peamist aspekti: keskkond, kasumlikkus ja inimesed. Kaalume ärilisi otsuseid tehes neid kõiki. Personalitöös oleme seadnud fookuse kolmele mõõdetavale ja mõjusale tegevusele.
Ampler Bikesi personalijuht Evelin Andrespok.

Oleme asutamisest peale pidanud jätkusuutlikkust üheks oma tähtsamatest väärtustest. Meie visioon on pakkuda mugavat, kiiret ja keskkonnasõbralikku linnas liiklemist kõigile. Loome elektrirattaid, et kliendid saaksid loodust säästa ja väheneks vajadus autode järele. Jätkusuutlikkus tähendab meile aga ka seda, et ettevõte kestab kaua, töötajad on terved ja ettevõttele lojaalsed. See on ka meie personalitöö alus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456