Autor: Personaliuudised.ee • 5. september 2022

Uuesti kooli: esimese asjana keerasin kinni meelelahutusteenused – nende jaoks mul enam aega pole

Aastaid tagasi kooli lõpetanud juhtide seas pole just väga levinud, et suvalisel hetkel otsustakse taas koolipinki naasta, et hakata õppima midagi, millega tegelikult ollakse juba aastaid professionaalses töökeskkonnas tegutsetud. Aeg-ajalt seda siiski juhtub ja nii otsustas ka aastaid Elisa IT-arendusi juhtinud Villu Teearu pärast 13-aastast pausi taas koolitee ette võtta, eesmärgiga saada oma töötajate jaoks paremaks juhiks.
IT-arenduste juht Villu Teearu teab, et töö, pere ja hobide kõrvalt tagasi kooli minek ei saa olema kerge ülesanne.

Intervjuus räägib Villu, miks ta sellise sammu teha otsustas, kuidas saab panna kooli tööga klappima ja mis on see, mis paneb kellegi koolipingis õppima midagi, mida ta teises kontekstis varasema kogemuse pealt ise õpetada võiks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456