Autor: Iren Tomski, karjäärikonsultant ja värbamisjuht • 19. september 2022

Palgatõusu tagant paistavad tööjõupuuduse kõrvad

Peamine tendents tööturul on tööjõu puudus alates pandeemia algusest, aastal 2022 on olukord muutunud veelgi pingelisemaks kui COVID-19 ajal, kirjeldab värbamisagentuuri CV Partner asutaja ja 1Koolitus MTÜ koolituskeskuse kaasasutaja Iren Tomski.
Sertifitseeritud karjäärikonsultant ja värbamisjuht Iren Tomski

Sellel on mitu põhjust, sealhulgas taotlejate aktiivsuse vähenemine kriisi ajal, migrantide vool, demograafiline olukord ja kaugtöö koos võimalusega töötada ka välisfirmades, mitte ainult kohalikes ettevõtetes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456