Autor: Personaliuudised.ee • 26. september 2022

Balti Logistika tegevjuht Joel Timm: "Noortesse panustamine tasub end ära!"

Kas palgata veel rohelisi noori või juba kogenud oma valdkonna eksperte? Tööandjad on tihti noorte suhtes kahtleval seisukohal – milleks investeerida neisse aega ja raha, kui neil püsivust pole ja peatselt minnakse jälle edasi?
Balti Logistika tegevjuht Joel Timm usub, et õpilaste praktilistesse teadmistesse tuleb panustada ja viia nendeni võimalikult varakult teadmine, milline valdkonna töötaja argipäev tegelikult välja näeb.
Foto: KERTIN VASSER

Noored ei oska erialavalikuid teha või tehakse neid juhuslikult, millele järgnevad pikad eneseotsingud. Aasta-aastalt väheneb gümnaasiumi lõpetamisega samal aastal edasi õppima suunduvate noorte arv, näitab viimane Töötukassa karjääriõppealane uuring, ning tervelt viiendik kõigist vastuvõetutest katkestab bakalaureuseõppe.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456