Autor: foundME • 7. oktoober 2022

Kristel Kruustük valiti maailma parimate naisasutajate hulka

Tarkvara testimisega tegeleva idufirma Testlio asutaja Kristel Kruustük valiti Inc. ajakirja 2022. aasta 100 parima naisasutaja hulka. Samas nimekirjas figureerivad veel Cameron Diaz, Miranda Kerr ja Michelle Pfeiffer, vahendab Äripäeva veeb FoundMe.

Testlio asutaja Kristel Kruustük.
Foto: Silver Gutmann

Inc. naisasutajate TOP 100 tõstab viiendat aastat järjest esile naisettevõtjaid ja nende maailma muutvaid ettevõtteid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456