Autor: Helen Roots • 9. detsember 2022

TOP 10: Personaliuudiste lugejate lemmiklood novembris

Novembrikuus anti välja hulk aasta tegijate tiitleid – nii valiti näiteks aasta koolitaja, mõjukaim personalijuht ja maailma atraktiivseim tööandja. Need lood olid ka Personaliuudiste lugejate huviorbiidis. Teine kuum teemaplokk puudutas värbamist ja kolmas keskendus tööpsühholoogiale. Heida pilk peale ja veendu, et sul midagi olulist kahe silma vahele ei jäänud!
Foto: Evi Schults

1. Milliste hüvedega tööandjad kandideerijaid meelitavad

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456