Autor: Helen Roots • 31. oktoober 2022

Tähtaeg kukub! Tunnusta oma lemmikkoolitajat!

Veel vaid täna on võimalus anda oma hääl kas ühele või mitmele koolitajale, kelle koolitus on sulle sellel aastal kuidagi eriliselt meelde jäänud.
Senised tiitlivõitjad: üleval Heli Raidve, Kaido Pajumaa ja Alar Ojastu; all Jaanus Kangur ja Margo Loor.
Foto: Evi Schults

Küllap teab igaüks seda tunnet, et "ah, tänane koolitus oli tõesti suurepärane!". Enamasti ei ole põhjuseks tingimata koolituse teema, vaid just koolitaja enda isik – tema vaatepunkt, töömetoodika, suhtlusstiil või veel midagi, millele ei oskagi kohe nime anda, kuid mis tekitab tunde, et koolitus läks asja ette ega olnud ajaraiskamine.

Personaliuudistel on tavaks saanud kutsuda kord aastas inimesi üles just sellise tunde jätnud koolitajat tunnustama. Selleks palun sul leida paar minutit ja anda oma hääl selle aasta lemmikuimale koolitajale, et saaksime talle juba õige pea pidulikult üle anda parima koolitaja tiitli.

Möödunud aastal pälvis aasta koolitaja aunimetuse Margo Loor, aastail 2019 ja 2020 hoidis tiitlit enda käes Jaanus Kangur. 2018. aasta konkursi võitis Alar Ojastu, aastail 2016 ja 2017 aga Kaido Pajumaa ning aastal 2015 tööõiguse spetsialist Heli Raidve.

Aasta koolitaja kuulutatakse välja 9. novembril toimuval meeleolukal Koolituskonverentsil, kus auhinna annab üle muusik Kristjan Kasearu.

Tingimused

Meenuta, milline koolitus on sulle tänavu eriliselt sügava mulje jätnud – olgu siis koolitaja enda isiku, põnevate koolitusmeetodite, suhtumise, koolitusjärgse mõju või muu poolest. Ära unusta ka lisada, mis on see miski, mis sulle koolitusel muljet avaldas, või mis on põhjus, miks just see inimene peaks 2022. aasta parima koolitaja tiitlit kandma. Põhjendusse võib suhtuda loominguliselt, sest tiitlivõidu võib tuua ka põnev või ootamatu tegu, mille peale laiem avalikkus ei tulekski või millest teab vaid sisering, kuid mis vääriks kindlasti ka laiemat tähelepanu. Samuti ei tee paha, kui jagad üleskutset ka kolleegide ja sõpradega.

Anna tunnustust vääriv koolitaja üles SIIN.

Kandidaate saab esitada kuni 1. novembrini.

NB! Konkursile ei saa esitada eelmise aasta võitjat.

Nagu mainitud, selgub võitja lugejate häälte tulemusel 9. novembril Koolituskonverentsil. Ja et auhindamisest ka ise osa saada, jõuad veel end konverentsile kirja panna. Heida pilk konverentsi kavale, tutvu esinejatega ja tule kohale!

Rohkem infot Koolituskonverentsi programmi kohta leiad SIIT.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456