Autor: Personaliuudised.ee • 24. oktoober 2022

Mille eest kiidad oma tööandjat hullu majanduskriisi ajal?

Juba kümnendat aastat järjest oodatakse ka sel sügisel kõigilt Eesti töötajatelt kiitusi oma tööandjate aadressil. Selle aasta kiituste keskmes on tööandjate oskus säilitada oma töötajate heaolu energiakriisi ja inflatsiooni kiuste, märkis kampaania eestvedaja Anu-Mall Naarits.

„Oleme seda konkussi korraldanud juba üheksa korda ning kogunud kiitusi enam kui tuhandele ettevõttele ja organisatsioonile. Seekordne kampaania saab aga kindlasti olema varasematest erinev, sest kasvava majanduse ajal suudavad juba päris paljud Eesti organisatsioonid olla suurepärased tööandjad, ent kui paljud neist ka keerulisel kriisiajal töötajate tunnustust hoida ja kasvatada suudavad, on iseasi,“ märkis kampaania eestvedaja Anu-Mall Naarits.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456