Autor: Personaliuudised.ee • 28. oktoober 2022

Tööandja tervisekindlustus – missuguseid teenuseid võiks sisaldada ettevõtte motivatsioonipakett?

Täna sooviks tööandja ravikindlustust kasutada ligi pool eestimaalastest, kuid Eesti Kindlustusseltside Liidu statistika kohaselt on see võimalus olemas kümnendikul. Siiski võtab järjest suurem hulk tööandjaid töötajate tervise eest seismisel suurema rolli.
Foto: Pixabay

2022. aasta esimese kaheksa kuuga on ERGO kindlustus hüvitanud üle 9000 tööandja ravikindlustuse juhtumi, mida on ligi neli korda rohkem kui möödunud aastal samal ajal. Hüvitatavad summad on aga kasvanud pea kümme korda. „Täiendav ravikindlustus on leidnud oma koha töötajate motivatsioonisüsteemi osana ja seda väärtustatakse üha rohkem,“ sõnas ERGO ravikindlustuse riskijuht Janika Lüüs-Likk.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456