Autor: Jana Saarkoppel, Äripäev, investor Toomase tiimi liige • 17. november 2022

Meelerahufond – kas müüt või targalt käituva inimese päästerõngas?

Tööandjatel on mitmesuguseid võimalusi, kuidas toetada oma töötajate teadmisi rahatarkusest. Sellest on kasu nii töötajale kui ka tööandjale, sest rahatarga töötaja kaudu saab ettevõte parandada oma majandustulemusi.
Investor Toomase tiimi liige Jana Saarkoppel selgitab, miks rahatarkuse teema on tähtis just personalijuhile.
Foto: Jake Farra

„Ekstra likviidsuse hoidmine oleks praegu mõistlik“ – just sellise mõtte ütles LHV suuromanik Rain Lõhmus septembris toimunud konverentsi Äriplaan 2023. Sellele arvamusele lisas tugevat toetust ka suurettevõtja Jüri Käo, kelle hinnangul on likviidsus ja kulud iga kriisi ajal võtmeküsimus, sest „ükski ettevõte ei lähe pankrotti kahjumiga, vaid läheb sellega, et rahavoog on negatiivne“.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456