Autor: foundME • 1. detsember 2022

11 tulevikutöö trendi aitavad tööjõukriisist pääseda

Mida teha tööjõukriisis selleks, et ettevõtted ikka areneksid. Seda teemat analüüsisid hiljutisel tehnoloogiakonverentsilt Tech Day Tööandjate keskliidu juht Arto Aas ja globaalselt tegutseva ning kiirelt kasvava Eesti IT-firma Testlio värbamisjuht Renita Käsper.
Viimased aastad on muutnud tööelu oluliselt. Mõned kasvavad trendid muudavad seda lähiaastatel aga veelgi.
Foto: Pixabay

Kuula, millised on 11 tulevikutöö trendi, mida tasub juba täna oma ettevõtte arenguks käiku lasta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456