Autor: Personaliuudised.ee • 24. november 2022

Tööandjad: poliitiline miinimumpalk toob jõukuse asemel pankrotid ja koondamised

Sotsiaaldemokraatide idee politiseerida miinimumpalga otsustamine ja tõsta seda hüppeliselt 1200 euroni läheb tõotatud jõukuse asemel Eesti inimestele kalliks maksma, selgitab Eesti Tööandjate keskliidu tegevjuht Arto Aas.
Kunstlikult tõstetav alampalk ajab pilli lõhki.
Foto: Pixabay

Miinimupalga ajutine kompenseerimine nõuaks riigieelarvest sadu miljoneid eurosid, jätaks tööta kümned tuhanded inimesed ja tooks kaasa pankrottide laine maapiirkondades. Samuti tõstaks see hüppeliselt paljude teenuste ja toodete hinda ehk kiirendaks niigi kõrget inflatsiooni.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456