Autor: Kristiina Tilk • 9. detsember 2022

Sirle Blumberg: „Kahjuks on meil tööandjaid, kes käituvad töötajatega ebainimlikult.“

Sel aastal on sotsiaalkindlustusameti (SKA) inimkaubanduse ennetamise ja ohvrite abistamise nõuandeliinile pöördunud üle viiesaja inimese. Paljude juhtumite puhul on tekkinud tööalase ärakasutamise kahtlus.
Foto: Pixabay
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456