Autor: Personaliuudised.ee • 12. detsember 2022

Thermory: praktikandist saab ettevõtte brändisaadik ja töötaja tulevikus

Praktikant on meeskonna täiendus ja tugi, temast saab ettevõtte brändisaadik ja võimalik töötaja tulevikus, rõhutavad aasta parima praktikakoha tunnustuse pälvinud puidutööstuse Thermory praktikakorralduse juhid ehk Thermory grupi personalijuht Katri Jürine ning koolitus- ja värbamisjuht Karin Ruus.
Riina Sikkut (vasakul), Tööandjate keskliidu haridusnõunik Anneli Entson (keskel) ja Thermory personalijuht Katri Jürine.
Foto: RAIGO PAJULA

Kuna Thermory on kasvufaasis, peab kasvama ka ettevõtte töötajaskond ning nende oskused ja teadmised. Seepärast peab olema nähtav ka tänastele õppuritele ehk potentsiaalsetele tulevastele meeskonnakaaslastele. Seega lühike vastus küsimusele „Milleks meile praktikandid?“ kõlaks nii: „Eks ikka selleks, et elu edeneks ja areneks ning meie ettevõte oleks jätkusuutlik“.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456