Autor: Personaliuudised.ee • 20. detsember 2022

Selgusid Eesti parimad praktikandid

Reedel, 16. detsembril selgusid Eesti Tööandjate Keskliidu konkursi “Praktik Cum Laude” võitjad ehk Eesti ettevõtetes kõige silmapaistvama praktika läbinud õppijad.
Eesti Tööandjate Keskliidu tegevjuht Arto Aas (vasakult), konkursi "Praktik Cum Laude 2022" võitja, parim praktikant kõrghariduses Helen Strom, haridus- ja teadusministeeriumi kutsehariduse valdkonna juht Teet Tiko, Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor kommunikatsioonijuht Reet Romet ja Eesti Tööandjate Keskliidu haridusnõunik Anneli Entson.
Foto: Raigo Pajula

Parimad praktikandid töötavad metalli-, elektroonika- ja jalatsitööstuses ning turvaettevõttes. Konkursiga tõstetakse esile nii silmapaistvaid praktikante kui ka nende juhendajaid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456