Autor: Helen Roots • 29. november 2022

Kas ennetada tööstressi või tegeleda tagajärgedega?

Signe Lass (vasakul) ja Eva-Maria Kangro.
Foto: Andres Laanem
Vaimse tervise kuu on läbi, aga see ei tähenda sugugi, et vaimne tervis oleks sellega kuidagi korda saanud. Vastupidi: ees on ootamas rasked ajad – külm ja pime talv, teadmatus sõja asjus, toodete ja teenuste hinnatõusu tõttu ka majanduslikult keerulised ajad –, nii et pigem tasuks ennetavalt töötajate vaimsele tervisele rohkemgi tähelepanu pöörata.

Tänase saate „Töö ja palk“ kontekstis uurime, kelle teema vaimne tervis täna on ja kas sellest peaks rääkima ka äri kontekstis. Saates on külas Helmese talendijuht Signe Lass ning psühholoog ja muutuste nõustaja Eva-Maria Kangro Milttonist. Juttu tuleb sellest, kuidas vaimse tervise teema on ajas viimase paarikümne aasta jooksul muutunud ja kuivõrd kuluefektiivsem on tegeleda tööstressi ennetamisega võrreldes tagajärgede likvideerimisega. Räägime produktiivsusest ja sellest, kus jookseb tulemuslikkuse ja heaolu piir, samuti sellest, kuidas toetab vaimset tervist organisatsioonikultuur ja kuidas üldse suures rahvusvahelises ettevõttes töötajate heaolu tagada.

Vestlust veab Personaliuudiste juht Helen Roots.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456