Autor: Sandra Kuus, Sotsiaalministeerium • 12. jaanuar 2023

6 olulist muudatust töötervishoiu ja tööohutuse seaduses

2023. aasta jaanuaris jõustusid töötervishoiu ja tööohutuse seaduse muudatused, millega uuendatakse töötervishoiuteenuse korraldust ja täpsustatakse tööandja kohustusi kaugtöö puhul. Muudatused parandavad töötervishoiuteenuse korraldust ja kvaliteeti ning tööandjate ja töötervishoiuarstide koostööd. Samuti toetavad need ohutut ja tervist hoidvat kaugtöö tegemist, täpsustades selleks töötervishoiu ja -ohutuse nõuete täitmist kaugtööl ning vastutuse jaotust tööandja ja töötaja vahel.

Terviklik töötervishoiuteenus

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456