Autor: Personaliuudised.ee • 16. jaanuar 2023

Kuidas koroonaviirus muutis Dynatrace’i töömudelit

Üks maailma juhtivaid, New Yorgi börsil noteeritud tarkvarafirma Dynatrace loob Tallinnasse oma IT teadus- ja arenduskeskuse. Uue kontori kujundamisel võetakse muu hulgas arvesse ka seda, kuidas koroonapandeemia inimeste tööl käimise harjumusi muutis.
Töölaudade read on asendatud kohtadega, kus on lihtsam teha meeskonnatööd ja luua töökaaslastega sidemeid.
Foto: MARCELA GRASSII

Dynatrace küsitles oma rohkem kui 3600 töötajat ja uuringu tulemused näitasid selgelt, et inimesed eelistavad paindlikku töömudelit. Erinevad uuringud on samuti näidanud, et paindlik töökorraldus suurendab tööga rahulolu aitab hoida talente ja parandab ka produktiivsust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456