Autor: Helena Viiroja • 20. jaanuar 2023

Korda läinud arenguprogramm lükkab talendid liikvele ja teeb korrektiive ka eraelus

Muutlikud ajad ühiskonnas, vaikne lahkumine ja uue generatsiooni ootused on toonud professionaalse arengu kõrval veelgi enam fookusesse inimese. Pikaajalise sisekoolituste valdkonna eestvedamise kogemusega Helena Viiroja avab, kuidas töötada ettevõttes välja edukas arenguprogramm, mis ei muuda üksnes töökultuuri, vaid ka inimeste elu.

Möödunud aastal oli mul võimalus ehitada Tele2s üles uut sorti sisekoolituse arenguprogramm "Teenindusliiga". Liiga eesmärk oli aidata müügi- ja teenindusvaldkonna inimestel kasvada ja areneda nii oma valdkonnas kui ka isiklikus elus. Paar kuud pärast koolituse lõppu sain aga aru, et selle mõju oli oodatust palju suurem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456