Autor: Kristel Maran • 1. veebruar 2023

Solveiga Grudienė – rahvusvahelise personalijuhtimise päeva eestvedaja

Leedu personalijuhtimise assotsiatsiooni PVPA juhatuse liige Solveiga Grudienė on aktiivne mitmel rindel. Ta on konsultant ja coach, õpetab tudengeid, toetab hariduse edendamist Leedus ning aitab ukrainlasi.

Solveiga oli üks esimesi Leedus, kes tõi psühholoogia kasutamise organisatsioonidesse. Kui ta lõpetas aastal 1991 Vilniuse ülikoolis psühholoogia eriala, oli Balti riikides murdeline aeg. Piirid avanesid ja tekkisid rahvusvahelised kontaktid ja võimalused. 1993. aastal kutsuti Solveiga osalema Taani projekti, mille eesmärk oli arendada kutseõpet Leedus. Taanis saabus mõistmine, kui palju saab teha organisatsioonides ära, kasutades psühholoogiat. Õpingukaaslastega asutati 1994. aastal oma ettevõte Primum Esse, Solveiga on olnud selle ettevõtte partner ja juht praeguseni. Tegu on Leedu ühe pikaajalisima ärikonsultatsioone pakkuva agentuuriga, mille peamine fookus on inimestega seotud teemadel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456