Autor: Personaliuudised.ee • 6. veebruar 2023

PARE häkatonil leiti vinged lahendused organisatsioonide väljakutsetele

2. ja 3. veebruaril toimus Telias Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE 4. häkaton, kus viidi kokku organisatsioonid, eksperdid ja tudengid. Sündmuse eesmärk on leida organisatsioonidele uuenduslikke lahendusi inimeste juhtimise kvaliteedi parendamiseks.
Esikoha võitnud Astangu tiimi esitlus.
Foto: erakogu
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456