Autor: Personaliuudised.ee • 8. märts 2023

Uuring: ligi pool naistest tunneb, et ülemus ei hinda neid piisavalt

40 protsenti naistest tunneb, et tööandja ei mõista ega hinda nende tegelikke oskusi, võimekust ja potentsiaali. Veel vähem on neid, kes tunnevad, et boss julgustaks neid juurde õppima ja end arendama, selgus Manpoweri rahvusvahelisest uuringust.
Euroopas ja Ameerikas tahavad naised, et neid töö juures rohkem hinnataks.
Foto: Raul Mee

Uuring keskendus ootustele, hoiakutele ja hirmudele pandeemiajärgsel tööturul. Iga kolmas naine tunneb majanduslikku ebakindlust, veerand naistest muretseb töökoha püsimise pärast ja 20 protsenti naistest nentis, et vajab tööl tugevamat turvatunnet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456