Autor: Personaliuudised.ee • 28. märts 2023

Kvartaalne värbamisuuring tekitab seekord pigem segadust

Riigi- ja erasektori värbamisplaane kaardistava rahvusvahelise uuringu kohaselt seisab maailm silmitsi viimase 17 aasta teravaima tööjõukriisiga. Optimism pidevalt kasvada ja värvata jätkub hoolimata segastest aegadest ja ärevatest signaalidest.
Manpoweri Baltikumi juht Heigo Kaldra.
Foto: Meeli Küttim

ManpowerGroupi kvartaalse uuringu raames küsitleti ligi 39 000 tööandjat 41 riigist, et teada saada, millised on teise kvartali värbamisplaanid ja tööturuootused. 41 protsenti küsitletud tööandjatest märkis, et plaanib inimesi juurde värvata, 39 protsenti hoiab senist taset, 17 protsenti kavatseb personali hulka vähendada ja 3 protsenti polnud otsust langetanud.

Personaliuudised.ee toetajad:
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456