Autor: Aare Uusjärv • 10. aprill 2023

Aare Uusjärv: klienditeenindaja töö väärtustamine algab ettevõttest

Teist aastat järjest korraldatud Norstati klienditeenindajate arvamuse uuringust selgub, et nad ei tunne end jätkuvalt väärtustatuna ja aasta jooksul on ebakindlus vaid süvenenud.
Foto: Pexels

Klienditeenindajate ebakindlusest räägib aastaga langenud keskmise palga ootus. Kui 2022. aastal oli Eestis täiskohaga teenindaja keskmine brutopalga ootus 1539 eurot, siis sel aastal vähenes palgaootus 1313 eurole. Ebakindlusele ja madalamatele ootustele annavad hoogu uudised majanduse jahtumisest ja võimalikest koondamistest, samuti hindade ja laenuintresside tõus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456