Autor: Kai Koks, raamatupidaja.ee toimetaja • 11. mai 2023

Thea Rohtla: töötajal on õigus nõuda paremaid töötingimusi

Personaliuudiste märtsikuisel tööõiguse seminaril selgitas tööõiguse spetsialist Thea Rohtla töötaja õigusi küsida endale sobivaid töötingimusi lähtuvalt töölepingu seaduse ja soolise võrdõiguslikkuse seaduse muudatustest. Teeme kokkuvõtte ettekandest.
Õigusbüroo Rohtla Law Office jurist Thea Rohtla

2022. aasta aprillist ja augustist jõustusid mitmete seaduste muudatused, mis üsna sarnaselt sätestasid töötaja õiguse taotleda tööandjalt endale sobivamaid, soodsamaid ja paindlikumaid töötingimusi. Eesmärgiks ikka töö- ja pereelu parem ühitamine.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456