Autor: Helen Roots • 24. jaanuar 2023

Kolm värsket seadusemuudatust: spetsialisti selgitused, mida tasub teada

Täpselt kuu aega tagasi, 24. detsembril jõustusid kolm töölepingu seaduse muudatust: ümber vaadati tähtajaliste töölepingute järjestikune sõlmimine ja pikendamine töötuna arveloleku ajal, TLS-sse lisandus mõiste "iseseisva otsustuspädevusega töötaja" ning IT-sektoris muutus paindlikumaks valveaja kasutamine.
Eesti tunnustatuim tööõiguse spetsialist Heli Raidve
Foto: Ergo Sander

Tööampsud

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456