Autor: Personaliuudised.ee • 9. mai 2023

PARE tunnustab rahvusvahelisel HR-päeval parimaid personaliprojekte

20. mail on rahvusvaheline personalijuhtimise päev. Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE tähistab tähtsat päeva aga 22. mail, kui Ülemiste Citys ja üle Eesti tunnustatakse parimaid personaliprojekte ning räägitakse personalijuhtide iseenda hoidmisest.
Fotol parimate personaliprojektide võitjad aastast 2022.
Foto: Ardo Kaljuvee

PARE tegevjuht Kai Saard ütles, et tänavu seoti PARE parimate personaliprojektide konkurss rahvusvahelise personalijuhtimise päevaga. „Sel aastal laekus 36 tööd 24 organisatsioonist. Tuli ägedaid töid nii suurtelt kui ka väikestelt organisatsioonidelt ja nii era- kui ka avalikust sektorist. Võistlustules on veel omajagu ettevõtteid, kellel tuleb konkursi teises voorus teha üks kihvt video, mida saab hiljem ka näiteks enda ettevõtte brändingus ära kasutada,“ rääkis Saard.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456