Autor: Helen Roots • 12. juuni 2023

Personalijuhi maine näib olevat tõusnud, kinnitab aastauuring

Kogenud personalijuhid tunnevad varasemast rohkem, et nende panus mõjutab tõepoolest ettevõtte tulemusi, ja enam kui pool personalijuhtidest tunnetab oma maine tõusu organisatsioonis, selgub Eesti HR Seltsi ja Fontese 2023. aasta personalijuhtimise aastauuringu tulemustest.
HR-inimesed Äripäeva aatriumis arutlemas, mida saab personalijuht teha, et oma juhilt rohkem tuge saada.
Foto: Alex Ciorici

Vastajate hulka kuulusid nii personalijuhid, personalitöötajad ja juhid, kelle vastutusalas on ka personaliteemad, kui ka muud töötajad, kelle tööülesannete hulka personalitöö kuulub.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456