Autor: Stiine Reintam • 21. juuni 2023

Ligi 200 biotehnoloogia inseneri saab tööd valdkonnas, mis Eestis päris uudne

Rae vallas Jüris sai neljapäeval nurgakivi Eestis seni üpris tundmatusse ravimite biotehnoloogia valdkonda kuuluva börsiettevõtte Repligen Corporationi 12 miljonit eurot maksev uus kontori- ja tootmishoone.
Repligeni uue kontori- ja tootmishoone nurgakivi panid (vasakult) Tarmo Laanetu, Andreas Laane, Raivo Rand ja Madis Unt.
Foto: Andras Kralla

Uues tootmisüksuses alustavatele tippspetsialistidele lubatakse Eesti keskmise inseneri omast kõrgemat palka. Repligen Estonia tegevjuhi Madis Undi sõnul saavad tööd peamiselt insenerid, tehnilised spetsialistid ja kvaliteediosakonna töötajad. Unt kinnitas, et ettevõtte töötajatele makstakse õiglast palka. "Meie palgatase on kindlasti kõrgem kui Eesti keskmisel inseneril," märkis ta Äripäevale.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456