Autor: Logistikauudised.ee • 6. juuli 2023

Tarneahelajuhtide palgaraport: keskmine brutopalk ületas 4000 euro piiri

Statistikaameti andmetel ületas tarneahelajuhtide keskmine brutopalk tänavu 1. kvartalis 4000 euro piiri. Mediaapalk jääb sellele küll mitmesaja euroga alla, kuid on kvartaliga kasvanud siiski üle 300 euro.
Tarneahelajuhtide palk jätkab tõusu.
Foto: Liis Treimann

Tarneahelajuhtide tööd hinnatakse aina kõrgemalt, näitavad statistikaameti andmed. Kui võrrelda tarneahelajuhtide mediaan- ja keskmist brutopalka tänavu 1. kvartalis eelmise aasta 3. ja 4. kvartaliga, on näha, et ametipositsiooni palk näitab jätkuvat tõusu, selgub Logistikauudiste tarneahelajuhtide palgaülevaates.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456