11. august 2023

Tehisintellekt muudab täiskasvanute õppimist ja õpikogemust

Tehisintellektist ilmub praegusel ajal iga päev nii palju uudiseid, mis selle võimekust avavad. Kuskil nähakse tehisintellektis ohtu, kuskil abimeest inimese tegevusele, aga selge on see, et tehisintellekt raputab maailma, muudab väga paljude valdkondade tegevust ning ilmselt ka hulka senised põhimõtteid ja arusaamu.
Foto: Pixabay

Tehisintellekti plahvatuslik jõudmine meie teadvusse ja igapäevaellu oli ka põhjus, miks pidasime vajalikuks teemat raadiosaates täiskasvanukoolituse vaatenurgast käsitleda ning diskussiooni avada. Saates olid külas kutsega täiskasvanute koolitaja ja EPALE Eesti keskuse juht Sihtasutuses Kutsekoda Georgi Skorobogatov ning Tallinna Ülikooli kultuuriandmete analüüsi teadur ja Datafigure OÜ koolitaja Andres Karjus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456