Autor: Tuuliki Poom, WISE Senior People Partner • 8. september 2023

Organisatsiooni edu sõltub sellest, kui hästi tunneb juht oma inimesi

Kõik me oleme komplekssed tervikud oma soovide ja vajadustega, mis peegeldavad ka meie ootusi tööandjale. Toetavas keskkonnas saame olla parim versioon iseendast, teha tulemuslikumat tööd ja olla meeldivam tiimikaaslane.
Nii paindlikkust kui mitmekesisust toetavad tegevused tuleb lõimida firmakultuuri sisse, teab Wise'i globaalne personalipartner Tuuliki Poom.
Foto: Andres Raudjalg

Kui ettevõtte visiooni ja töökeskkonda kujundavad juhid, kes tunnevad oma inimesi ja teavad, mis on igaühe tugevused ning isiklikud motivaatorid, aitab see kaasa ka ettevõtte edule. Mida see aga praktikas tähendab?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456