Autor: Marianne Lõhmus • 8. september 2023

Selgusid Äripäeva koolituste aasta koolitajad

Traditsiooniliselt kohtuvad igal sügisel Äripäeva majas IT koolituste ja Äripäeva Akadeemia koolitajad, et ühiselt vaadata tagasi möödunud hooajale ning tunnustada parimaid. Lisaks käib tänuüritusega kokku workshop, kus sel aastal arutleti koolitusturu uute suundade üle.
Tunnustuse pälvinud Kreet Solnask, Anneli Ohvril, Margus Tinits, Helen Klettenber ja Äripäeva koolituste juht Marianne Lõhmus.

Äripäeva koolituste juhi Marianne Lõhmuse sõnul on koolitajad nende kõige suurem väärtus. "Koolitusturu konkurents on tihe ja piiride avardumine nii rahvusvahelises kui ta tehnoloogilises mõttes annab osalejale väga palju erinevaid valikuid. Saame oma turuliidri positsiooni hoida, jätkates koostööd parimate koolitajatega, kelle kogemustepagasit ja koolitajapädevust ei saa asendada ühegi teise õppemeetodiga."

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456